maandag 17 november 2014

Leuk winkeltje: Mainstreet!

Als je nou een keer naar Rijssen gaat of in de buurt bent, neem dan een kijkje in dit geniale winkeltje waar ik je vandaag kennis mee wil laten maken!Allereerst; wat verkopen ze nou eigenlijk? Thee, VEEL thee! En dan niet op de 'supermarktmanier' verpakt, maar heerlijk ouderwets! (Zie de derde foto van boven) En dat sfeertje heeft de hele winkel!
Mainstreet verkoopt ook jam, bakmixen en nog een heleboel andere hebbedingetjes. Helemaal leuk wanneer je nog een cadeautje moet scoren voor iemand!


Wat ik ook nog verliefd op was, is het pand van de winkel. Dat was nou eens heerlijk anders dan anders. Geen normaal, vierkant formaat, maar als je het voorste gedeelte door liep, kwam je in een gang die aan weerszijden kleine kamertjes had. Het leek alsof je door een museum liep, maar dan boordevol mooie spulletjes die je nog kan kopen ook :) Echt superleuk!

Een van die leuke kamertjes langs de gang was de Theekamer, waar je een hele middag kan bijkletsen onder het genot van een heerlijk kopje thee. Dus hierbij; een absolute aanrader als je van gezelligheid en een lekker kopje thee houdt!


Wat vind jij van dit winkeltje?

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk winkeltje! Vooral de Theekamer klinkt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er leuk uit! En ik woon niet eens zo ver weg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er super leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dit er allemaal heel vrolijk en lief uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel lief! Echt heel vrolijk en knus.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie!